Alla Racercyklar

En landsvägscykel är en typ av cykel som är optimerad för körning på asfalterade vägar och cykelbanor. Dessa cyklar kännetecknas av sin lätta vikt, smalare däck och aerodynamiska design, vilket gör dem idealiska för snabb körning och långdistanscykling på jämnt underlag. Det finns olika typer av landsvägscyklar som är anpassade efter olika cyklisters behov och preferenser.

Racingcyklar: Racingcyklar är utformade för att maximera hastighet och prestanda. De har ofta en aggressiv geometri som möjliggör en låg och aerodynamisk åkställning.

Endurance-cyklar: Endurance-cyklar är mer bekväma och avslappnade jämfört med racingcyklar. De är utformade för långdistanscykling och har en mer upprätt sittställning, längre hjulbas och större däcksutrymme, vilket gör dem idealiska för långa turer och träning. 

Gravelcyklar: Gravelcyklar är mångsidiga landsvägscyklar som är byggda för att hantera olika typer av terräng, inklusive grusvägar och lätta stigar. Dessa cyklar har bredare däck och stabila ramar. 

Vi är experter inom landsvägscykel och själva erfarna landsvägscyklister. Låt oss hjälpa dig med frågor och val av landsvägscykel. 

Hos oss hittar du ledande landsvägsmärken Trek, Specialized och Cannondale. Välj bland de ikoniska modellerna Madone, Tarmac, Emonda, Aethos, Supersix för racing, Domane, Roubaix och Synapse för Endurance och Checkpoint, Crux och Diverge för gravel.